01/02/2016
Nedeljni izvještaj

Postupajući po svim pozivima građana Odjeljenje servisa i hitnih intervencija ove Agencije je tokom protekle nedelje obišlo razne adrese intervenišući na raznim lokacijama i rješavajući probleme klijenata.

Odjeljenje servisa i hitnih intervencija intervenisalo je na 63 adrese:

Ekipa kanalizatora je intervenisala u 10 navrata, uglavnom usled začepljenja sudopera, na sudoperskim i WC vertikalama, slivnicima ispod kade, WC šoljama, umivaonicima kao i na šahtovima i drugim kanalizacionim instalacijama.
Vodoinstalateri su, otklanjajući kvarove na oštećenim vodovodnim i kanalizacionim instalacijama kao i na sanitarnim uređajima, intervenisali 18 puta.
Na elektro instalacijama je intervenisano 15 puta.
Tokom protekle sedmice izvršena je opravka 2 hidrofora čime je normalizovano snadbijevanje vodom na tim ulazima, izvršeno je čišćenje 3 dimnjačka kanala.
U ovom periodu cistijerna za crpljenje i odvoz fekalnih voda intervenisala je 15 puta.
Popravka koševa izvršena je na dvije lokacije u ul. Karađorđeva i na području Ljajkovića.
Radnici Agencije za stanovanje započeli su ograđivanje poligona za basket u ul. Vasa Raičkovića.
U toku je izvođenje građevinsko zanatskih radova za postavljanje četiri javne česme u Glavnom gradu. Radovi se izvode u saradnji Glavnog grada i GIZ-a.

Pozovite nas na brojeve: 020/623–493, 020/622–115, 067/266-663 svakog radnog dana od 07 – 21 h, a subotom i nedjeljom od 08 – 16 h.
Stručne ekipe ASP-a su spremne da u najkraćem roku reaguju i otklone Vaš problem.